Chromeo - needy girl


skönaste låten för tillfället

Fredag & Lördag

yo! gårdagen vart inte riktigt som den skulle, surt men va fan ska man göra. skit händer.. men de va iaf jag, johanna, frida, Alice, daniel, felix, vigg, asta, siri och massa mer, vi va mest ute, kallt men kul :)

idag så har jag vart och klippt håret, vart skit fint, kanske lägger in en bild sen, får se. och om 3 timmar kommer släkten för att fira min födelsedag, eftersom jag va på gotland över min födelsedag (; najs med mer pengar.
juste jag köpte i veckan en kjol från monki, en kjol från american appareal ich en randig tröja från cheap monday, :) jag gillar tröjan den e verkligen mig, om ni har tur kanske ni får se den nån dag ;)

jag vart bjuden till hannahs födelsedags firande ikväll, tror jag ska svänga förbi men jag kanske skulle va me tjejerna så vi får se :()

nu ska jag iaf skärpa mig och börja blogga mer, hehe. aja nu ska jag baka kladdkaka.

pöss


Fredag

hej bloggen!
idag va en slapp dag i skolan, vi hade inte sista lektionen för att dom typ målade om och de luktade som fan och va typ giftigt eller nått :P så nu har jag badat, fixat mig och vart lite med johanna och frida. Vi ska typ hem till johanna nu och hon ska käka och sen ska vi dra ut. Inatt sover jag hos Kajsa med Alice, Johanna, Frida och kanske bella. Imorn lär jag ju dra in till stan och sen ska jag typ va med Frida & c.o. och på söndag ska jag på nån testgrej för reklamfilmen jag ska spela in på onsdag. ska bli kul faktist, har fet lön också :P
juste vi ska göra en stor musikal i skolan och de vart Fame. jag vet inte vilka som sett den men jag ska spela Carmen, eller Coco som hon heter i filmen. fett roligt, :P aja, nu ska vi dra till johanna, skriver när jag kan. PUSS! <3


Alice, kajsa, johanna, frida, och jag! gänget ikväll + bella.

RSS 2.0